Meest gestelde vragen

Meest gestelde Vragen

Hoe en wanneer kan ik mijn bestelling doorgeven?
Een gewone bestelling kan doorgegeven worden min. 1 dag op voorhand vóór 17u, dit kan in de winkel of per telefoon (of antwoordapparaat).

Kan mijn bestelling thuis geleverd worden?
Indien het afleveradres zich bevindt op onze route kan dit eventueel.

Kan ik een feestgebak (biscuit) op maat laten maken?
Dit kan, de bestelling dient te gebeuren min. 1 dag op voorhand vóór 17u (in de winkel, per telefoon, of via het antwoordapparaat). U geeft het aantal personen door en laat ons weten wat er in/op de biscuit mag. Indien u een foto erop wenst te plaatsen is deze klus bij ons zo geklaard! De foto kan afgedrukt of op USB in de winkel afgegeven worden of per email verstuurd worden nadat de bestelling geplaatst is en dit vermeld wordt.

Kan ik een ijstaart op maat laten maken?
Dit kan, de bestelling dient te gebeuren min. 2 dagen op voorhand (in de winkel, per telefoon, of via het antwoordapparaat). U geeft het aantal personen door en laat ons weten wat er in/op de ijstaart mag. Indien u een foto erop wenst te plaatsen is deze klus bij ons zo geklaard! De foto kan afgedrukt of op USB in de winkel afgegeven worden of per email verstuurd worden nadat de bestelling geplaatst is en dit vermeld wordt.

Kan ik een verrassingsmand bestellen?
Dit kan. U geeft het aantal personen door en wij stellen de mand met plezier voor u samen.
De bestelling dient te gebeuren min. 2 dagen op voorhand (in de winkel, per telefoon, of via het antwoordapparaat).

U wenst nog een brood maar bent iets te laat?
Dan kan u terecht bij één van onze broodautomaten, deze worden dagelijks vers aangevuld. Er bevindt zich één voor onze winkel (Conscienceplein 16), te Boom (Wilgenstraat 5), één te Reet (ACE Café - Eikenstraat 191) en 1 te Kontich (Wasserij Gilberte – Mechelsesteenweg 132).

Wat met mijn brood?

  • Brood kan het best bewaard worden op kamertemperatuur in een gesloten trommel of in een broodla met gaatjes. Leg brood zeker niet in de koelkast.
  • De broodzak die je warme bakker gebruikt, is niet zomaar een papieren zak, maar wel een paraffine-broodzak. Deze is ideaal om je brood te beschermen tegen uitdroging. Bovendien kan je brood in deze zak blijven ademen.
  • Brood kan je gemakkelijk invriezen. Neem een vers brood, steek het in een plastic diepvrieszakje of laat het in de paraffine-broodzak, en vries het in.
  • Ideaal voor je lunchpakket, is om kleinere porties in te vriezen. Haal het pakketje de avond voordien uit de diepvriezer, en laat het op kamertemperatuur ontdooien.
  • Ook broodjes met een krokante korst kunnen in de diepvriezer. Ontdooi ze 6 tot 9 minuten in de oven op maximaal 150°C.
  • Ontdooid brood mag nooit opnieuw ingevroren worden!